Undgå sporing

Nogle websteder bruger tredjepartsleverandører af indhold. Du kan forhindre, at tredjepartsleverandører af indhold sporer dine aktiviteter på websteder med henblik på at reklamere for produkter og tjenester.

Du kan også bede individuelle websteder – og andre, som forsyner disse steder med indhold, inkl. annoncører – om ikke at spore dig.

Åbn Safari for mig

Undgå, at tredjepartsleverandører af indhold sporer dine aktiviteter på websteder

• Vælg Safari > Indstillinger, klik på Anonymitet, og vælg derefter “Undgå sporing mellem websteder”.

Sporingsdata fra tredjepartsleverandører af indhold slettes regelmæssigt, medmindre du besøger dem igen.

Bed websteder om ikke at spore dig

• Vælg Safari > Indstillinger, klik på Anonymitet, og vælg derefter “Bed websteder om ikke at spore mig”.

Når du besøger et websted, sendes en anmodning om, at du ikke bliver sporet, men webstedet bestemmer selv, om det vil efterkomme anmodningen.