Se de åbne websider på dine andre enheder

Med knappen Vis alle faner kan du se de åbne websider på dine andre Mac-computere (OS X 10.8.2 og nyere versioner) og iOS-enheder (iOS 6 og nyere versioner). Sørg for, at Safari er slået til i indstillingerne til iCloud (på Mac) og i Indstillinger > iCloud (på dine iOS-enheder).

Åbn Safari for mig

Oversigt med alle faner, der viser alle åbne websider, også dem, der er åbne på dine andre enheder.

Vis en webside, der er åben på en anden enhed

• Klik på knappen Vis alle faner for at se de websider, der er åbne på din Mac, og lister med de websider, der er åbne på dine andre enheder. Klik på en webside for at åbne den.

Du kan også skrive en del af sidens navn i det smarte søgefelt og derefter klikke på siden under iCloud-fanerne med dine søgeresultater.

Luk en webside, der er åben på en anden enhed

• Klik på knappen Vis alle faner , flyt markøren over en webside, der vises under din enhed, og klik derefter på knappen Luk , som vises til højre.

Overfør en webside mellem enheder

• Når din iOS-enhed er i nærheden af din Mac, kan du klikke eller skubbe på symbolet for Handoff for at flytte den webside, du kigger på, fra den ene til den anden. Symbolet for Handoff vises i venstre side af Dock eller på enhedens låste skærm. Der er flere oplysninger i Fortsæt, hvor du slap med Handoff.

Du kan ikke bruge Handoff til at overføre private browservinduer.