Tilføj, organiser og se Favoritter

Du kan hurtigt se de websteder, du har tilføjet som favoritter, ved at åbne siden Favoritter og klikke i det smarte søgefelt eller ved at bruge favoritlinjen. Du kan også se dine mest besøgte websteder i Populære websteder.

Åbn Safari for mig

Føj et websted til dine favoritter

• Tilføj en favorit: Flyt markøren over det smarte søgefelt, tryk på og hold knappen Tilføj i et trin nede i venstre side af feltet, og vælg derefter Favoritter på menuen.

Du kan også klikke i det smarte søgefelt og derefter trække URL-adressen på den webside, du kigger på, til favoritoversigten eller trække en URL-adresse eller et bogmærke til siden Favoritter, favoritlinjen eller til mappen Favoritter i indholdsoversigten.

Organiser dine favoritter

• Skift rækkefølge på dine favoritter: Træk dem til andre placeringer.

• Rediger et yndlingswebsted eller navn på en mappe: Ctrl-klik på det på siden Favoritter eller på favoritlinjen, og vælg derefter Omdøb på genvejsmenuen. Du kan også klikke hårdt på navnet eller klikke på og holde navnet nede, indtil det fremhæves, og derefter skrive et nyt navn.

• Fjern et yndlingswebsted: Træk favoritwebstedet væk fra siden Favoritter eller favoritlinjen, og slip det, når du ser symbolet for Fjern . Du kan også ctrl-klikke på favoritten og derefter vælge Slet på genvejsmenuen.

• Vis en anden bogmærkemappe i Favoritter: Vælg Safari > Indstillinger, klik på Generelt, og brug derefter lokalmenuen “Favoritter viser”.

• Vis og skjul hyppigt besøgte websteder i Favoritter: Vælg Bogmærker > Vis hyppigt besøgte i Favoritter.

Hyppigt besøgte steder viser under Favoritter på siden Favoritter.

Se dine favoritter

• Se siden Favoritter: Vælg Bogmærker > Vis favoritter. Hvis du ikke kan se Vis favoritter, skal du vælge Safari > Indstillinger, klikke på Generelt og derefter klikke på lokalmenuen "Nye vinduer åbnes med" og vælge Favoritter.

Du kan også se siden Favoritter, når du åbner nye faner. Hvis du ikke kan se siden Favoritter i nye faner, skal du ændre indstillinger i vinduet Generelt.

• Se dine favoritter fra det smarte søgefelt: Klik i det smarte søgefelt for at se dine yndlingswebsteder, og klik derefter på symbolet for det websted, du vil besøge. Oversigten Favoritter lukkes, hvis du begynder at skrive, og den vises ikke igen, hvis du klikker i feltet, mens du får vist siden Favoritter eller Populære websteder.

Safaris adresse- og søgefelt og derunder symbolerne for favoritwebsteder,
  • Vis favoritlinjen: Vælg Oversigt > Vis favoritlinje. En linje med dine yndlingswebsteder vises under værktøjslinjen.

Favoritlinjen med en bogmærkemappe. Du redigerer et bogmærke eller en mappe på linjen ved at klikke på emnet og holde det nede. Du ændrer rækkefølge på emnerne på linjen ved at trække dem. Du fjerner et emne ved at trække det væk fra linjen.
  • Åbn et yndlingswebsted: Klik på webstedet fra siden Favoritter, fra favoritoversigten, som vises, når du klikker i det smarte søgefelt, eller fra favoritlinjen (eller brug Touch Bar).

Bemærk: Safari bruger iCloud til at sørge for, at dine favoritwebsteder er de samme på alle dine Mac-computere og iOS-enheder, hvor Safari er slået til i iClouds indstillinger.