Fejlfinding i Safari

Hvis du har problemer med at udforske internettet, kan du prøve at bruge følgende løsningsforslag.

Websider vises ikke

• Kontroller internetforbindelsen.

• Prøv at arbejde i et andet program, der bruger internettet, f.eks. Mail.

• Sørg for, at alle kabler er tilsluttet, og at der er tændt for alle dine netværksenheder (f.eks. en router).

Problemer med at åbne websider

Hvis computeren har forbindelse til internettet, og der stadig er problemer, skal du vente et par minutter og derefter prøve at se websiden igen.

Du kan finde mere hjælp i:

Hvis du ikke kan åbne et websted i Safari

Hvis du ikke kan åbne et vindue i Safari

Hvis en bruger ikke kan åbne en krypteret webside

Websider ser forkerte ud eller er svære at læse

Hvis websider ser forkerte eller ufuldstændige ud, eller teksten er for lille, skal du måske ændre Safaris indstillinger. Du kan finde mere hjælp i:

Hvis teksten på en webside har mærkelige eller usædvanlige tegn

Hvis funktioner på en webside ikke virker

Hvis Safari ikke viser billeder på websider

Zoom ind på websider

Søgninger er ikke effektive

Hvis dine websøgninger ikke er effektive, kan du forbedre dine søgeresultater med de rigtige søgetermer.

Autoudfyld virker ikke

Safari-funktionen Autoudfyld husker de oplysninger, du bruger til at udfylde formularer på websider. Hvis Autoudfyld ikke virker, skal du måske ændre indstillingerne til Autoudfyld i Safaris indstillinger.

Problemer med at hente arkiver

• Klik på knappen Vis overførsler for at se status for de emner, der hentes.

• Hvis overførslen er sat på pause, skal du klikke på knappen Genoptag ved siden af arkivet på listen.

• Du viser et hentet arkiv i Finder ved at klikke på forstørrelsesglasset til højre for dets navn på listen med overførsler.

Du kan finde løsninger til andre overførselsproblemer i Hvis Safari ikke kan hente et emne fra internettet.

Problemer med tilbehør

Hvis en webside har problemer med at vise indhold fra tilbehør, f.eks. video, kan der vises et eksempel med en knap, der beskriver et problem med tilbehøret. Tilbehøret kan f.eks. være gammelt, mangle eller være blokeret.

Prøv at klikke på eksempelknappen for at løse problemet.

Der er flere oplysninger i Hvis et tilbehør mangler og Hvis du bliver bedt om at godkende eller opdatere et tilbehør.