Betal med Apple Pay

Du kan let og sikkert købe ind på din Mac i Safari vha. Apple Pay. Se efter Apple Pay ved kassen. Gennemfør derefter dit køb ved at bruge Touch ID på din Mac, iPhone 6 eller en nyere model (også iPhone SE) med iOS 10 eller en nyere version eller Apple Watch-enhed med watchOS 3 eller en nyere version. Hvis du gennemfører købet med iPhone eller Apple Watch, skal enheden være logget ind på iCloud med samme Apple-id som din Mac.

Bemærk: Apple Pay er ikke tilgængeligt i alle områder.

Åbn Safari for mig

En populær netbutik, der accepterer Apple Pay, og oplysningerne om dit køb, herunder købsprisen og det kreditkort, beløbet opkræves fra, leveringsoplysninger og oplysninger om butikken.

Før du bruger Apple Pay, skal du indstille dit kredit- eller debitkort på den enhed, du vil bruge til at gennemføre købet.

1. Klik på Apple Pay ved kassen.

Du kan skifte kreditkort, leveringsadresse og kontaktoplysninger, inden du gennemfører købet.

2. Gennemfør købet.

• Mac med Touch ID: Brug Touch ID.

Kun en brugerkonto på Mac kan bruge Touch ID på Mac til at gennemføre køb med Apple Pay. Andre brugerkonti skal bruge iPhone eller Apple Watch.

• iPhone: Brug Touch ID.

• Apple Watch: Dobbeltklik på sideknappen.