Afspil videoer på internettet

Når du finder en video på nettet, skal du bare klikke på Afspil for at se den. Med billede i billede kan du afspille video i et vindue, der “flyder” oven på alt andet, så du altid kan se videoen, ligegyldigt hvad du laver. Du kan trække vinduet til et af hjørnerne på skærmen, og vinduet bliver der, også selvom du skifter spaces på skrivebordet. Du kan ændre størrelse på vinduet for at se mere eller mindre af det, der ligger bag det.

Med AirPlay kan du afspille webvideoer på alle HF-fjernsyn med Apple TV – uden at vise noget andet på skrivebordet.

Åbn Safari for mig

Afspil en webvideo med billede i billede

1. Naviger til den webvideo, du vil afspille.

2. Klik på symbolet. for Afspil

Kompatible webvideoer har et symbol for billede i billede .

3. Klik på symbolet for billede i billede .

Billede i billede flyder oven over et andet websted.

Afspil en webvideo på dit HD-fjernsyn

1. Naviger til den webvideo, du vil afspille.

Kompatible webvideoer har et symbol for AirPlay .

2. Klik på symbolet for AirPlay , og vælg dit Apple TV.

Du kan få flere oplysninger om AirPlay i Brug AirPlay til at se skrivebordet på et HD-fjernsyn.