Apple-konto

Du bruger din Apple-konto til at få adgang til Apple-tjenester som App Store, Apple Music, iCloud, FaceTime, iTunes Store m.fl.

• Du kan logge ind på din Apple-konto ved at bruge en e-mailadresse eller et telefonnummer, der er registreret i din konto, og din adgangskode. Se Apple-supportartiklen Brug dit mobilnummer som dit Apple-id.

• Log ind på den samme Apple-konto på alle Apple-tjenester på enhver enhed. På den måde bliver de emner, som du køber eller henter på en enhed, tilgængelige på dine andre enheder. Dine køb er knyttet til din Apple-konto og kan ikke overføres til en anden Apple-konto.

• Det er bedst at have din egen Apple-konto og ikke dele den. Hvis du er medlem af en familiegruppe, kan du bruge Familiedeling til at dele køb mellem familiemedlemmer – uden at skulle dele en Apple-konto.

Du kan læse mere om Apple-konto på webstedet med support til Apple-konto. Du opretter en ved at gå til webstedet om Apple-konto.