Touch Bar

En funktion øverst på tastaturet på nogle Mac-computere. Du kan bruge velkendte bevægelser – som at trykke eller skubbe – direkte på Touch Bar for at justere indstillinger og udføre opgaver.

Touch Bar langs toppen af tastaturet med den formindskede Control Strip til højre og knapper, der varierer efter app eller opgave.

Touch Bar viser som standard Control Strip, som du kan bruge til at justere indstillinger som lysstyrke og lydstyrke og til Siri . Du kan udvide Control Strip for at få adgang til flere indstillinger.

Andre knapper på Touch Baren varierer efter app eller opgave. Når du skriver en e-mail i appen Mail, viser Touch Bar f.eks. knapper til formatering af tekst.