Cookies og data fra websteder

Websteder lagrer ofte cookies og andre data på din Mac. Disse data kan inkludere oplysninger, som du har skrevet, f.eks. navn, e-mailadresse og indstillinger. Med dataene kan websteder identificere dig, så de kan tilbyde dig tjenester og vise oplysninger, der muligvis interesserer dig, når du vender tilbage til dem.

Du kan ændre dine indstillinger, så Safari altid blokerer eller altid accepterer cookies og andre data fra websteder.

• Vælg Safari > Indstillinger, klik på Avanceret, og vælg eller fravælg “Bloker alle cookies”.