cookies og data fra websteder

Websteder lagrer ofte cookies og andre data på din Mac. Disse data kan inkludere oplysninger, som du har skrevet, f.eks. navn, e-mailadresse og indstillinger. Websteder kan bruge dem til at identificere dig, når du vender tilbage, og tilbyde dig tjenester og vise oplysninger, der måske interesserer dig.

Du kan ændre dine indstillinger, så Safari altid accepterer eller altid blokerer cookies og andre data fra websteder.

• Vælg Safari > Indstillinger, klik på Anonymitet, og vælg en mulighed til “Cookies og data fra websteder”.