Et vindue i Påmindelser, der viser en liste.

Kom i gang med Påmindelser

Kom hurtigt i gang med at bruge Påmindelser for at følge og organisere dine huskelister, og find ud af, hvad du ellers kan gøre.

Kom i gang med Påmindelser

Et vindue i Påmindelser, der viser en indkøbsliste, som er organiseret i kategorier.

Organiser dine indkøbslister

Opret en indkøbsliste, som automatisk placerer varer i kategorier for at gøre indkøb nemmere.

Sådan opretter du en indkøbsliste

Et vindue i Påmindelser, der viser adskillige smarte lister og en fastgjort liste i indholdsoversigten samt en valgt liste i kolonneoversigten til højre.

Skift oversigt

Vælg en visning — lister eller kolonner, smarte lister og fastgjorte lister — det er dit valg.

Sådan ser du påmindelser i kolonner

Et vindue i Påmindelser, der viser en liste med underopgaver.

Gå i dybden med underopgaver

Brug underopgaver, når du vil føje flere oplysninger til en påmindelse.

Sådan føjer du underopgaver til påmindelser

Et vindue i Påmindelser, der viser lister med påmindelser fra en iCloud-konto og en Yahoo-konto i indholdsoversigten.

Flere konti, en huskeliste

Administrer alle dine huskelister i Påmindelser, også hvis de er i forskellige konti, f.eks. iCloud, Exchange, Yahoo eller AOL.

Sådan bruger du påmindelser fra dine internetkonti

Du kan gennemse brugerhåndbogen til Påmindelser ved at klikke på indholdsfortegnelsen øverst på siden eller skrive et ord eller en sætning i søgefeltet.

Alle de funktioner i Påmindelser, der beskrives i denne vejledning, er tilgængelige, når du bruger opdaterede iCloud-påmindelser. Nogle funktioner er ikke tilgængelige, hvis du bruger konti fra andre udbydere.
Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.