Underskriftværktøjet i Billedfremviser.

Udfyld og underskriv – du behøver ikke en printer

Du kan bruge Billedfremviser til at udfylde PDF-formularer og endda tilføje en underskrift.

Sådan udfylder du PDF-formularer

Et PDF-dokument, der er beskyttet med adgangskode.

Beskyt dine fortrolige dokumenter

Hvis et PDF-dokument indeholder fortrolige oplysninger, kan du beskytte det ved at tilføje en adgangskode.

Sådan beskytter du et PDF-dokument med en adgangskode

Et miniaturebillede af en side fra et PDF-dokument til et andet PDF-dokuments indholdsoversigt.

Kombiner PDF-dokumenter

Du kan nemt kombinere PDF-dokumenter og overføre sider fra et PDF-dokument til et andet.

Sådan kombinerer du PDF-dokumenter

Indstillingerne til eksport i Billedfremviser.

Konverter billedarkiver til forskellige arkivtyper

Billedfremviser understøtter et stort antal billedarkivtyper, herunder JPEG, PNG, PSD og TIFF. Når du modtager et foto, du ikke kan åbne i din fotoredigeringsapp, kan du måske konvertere det til en arkivtype, du kan bruge.

Sådan konverterer du grafikarkiver

Du kan gennemse brugerhåndbogen til Billedfremviser ved at klikke på Indholdsfortegnelse øverst på siden eller skrive et ord eller udtryk i søgefeltet.

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.