Brugerhåndbog til Billedfremviser

til macOS Mojave

Underskriftværktøjet i Billedfremviser.

Udfyld og underskriv formularer direkte på Mac

Du behøver ikke at udskrive PDF-formularer. Du bruger bare markeringsværktøjerne til at udfylde formularen og endda til at tilføje en underskrift.

Sådan udfylder du PDF-formularer

Et PDF-dokument, der er beskyttet med adgangskode.

Beskyt dine fortrolige dokumenter

Hvis et PDF-dokument indeholder fortrolige oplysninger, kan du beskytte det ved at tilføje en adgangskode.

Sådan beskytter du et PDF-dokument med en adgangskode

Et miniaturebillede af en side fra et PDF-dokument til et andet PDF-dokuments indholdsoversigt.

Kombiner PDF-dokumenter

Du kan nemt kombinere PDF-dokumenter og overføre sider fra et PDF-dokument til et andet.

Sådan kombinerer du PDF-dokumenter

Indstillingerne til eksport i Billedfremviser.

Konverter billedarkiver til forskellige arkivtyper

Billedfremviser understøtter et stort antal billedarkivtyper, herunder JPEG, PNG, PSD og TIFF. Når du modtager et fotografi, du ikke kan åbne i dit fotoredigeringsprogram, kan du måske konvertere det til en arkivtype, du kan bruge.

Sådan konverterer du grafikarkiver

Du kan se i Brugerhåndbog til Billedfremviser ved at klikke på indholdsfortegnelsen øverst på siden.

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.