åbn et PDF-dokument eller billede

Du kan åbne PDF-dokumenter og billederarkiver på flere forskellige måder i Billedfremviser

• Fra skrivebordet: Dobbeltklik på et PDF-dokument eller et billedarkiv. Det åbnes som standard i Billedfremviser. Du kan også vælge et eller flere arkiver og derefter vælge Arkiv > Åbn med > Billedfremviser.

• Fra Billedfremviser: Vælg Arkiv > Åbn, find og vælg de arkiver, du vil åbne, og klik derefter på Åbn.

Du kan åbne et arkiv, du har arbejdet med for nylig, ved at vælge Arkiv > Åbn seneste.

• Fra iCloud: Klik på iCloud Drive i indholdsoversigten i Finder, og dobbeltklik derefter på PDF-dokumentet for at åbne det. Du kan få flere oplysninger om arbejde med arkiver i iCloud, se Brug iCloud Drive til opbevaring af dokumenter.