Appen Podcasts på en Mac og iPhone med en HomePod i baggrunden.

Lyt til en serie – uanset hvor du er

Blev du ikke færdig med serien i frokostpausen? Tag den med dig i bilen, og lyt til resten på din HomePod, når du kommer hjem.

Sådan hører du dine podcasts på alle dine enheder

Apple Podcasts-vinduet, der viser søgeord og resultatet.

Find podcasts om alle dine yndlingsemner

Er du på udkig efter en serie om madlavning, politik eller din yndlingsforfatter? Uanset hvilket humør du er i, kan du finde en podcast, der underholder, informerer og inspirerer.

Sådan finder du podcasts

Det øverste højre hjørne på skrivebordet på Mac, der viser en widget med de to næste episoder.

Holder styr på, hvad der kommer som det næste

Føj widgetten Podcasts til Notifikationscenter eller skrivebordet, så du kan se køen Næste med et enkelt klik.

Sådan bruger widgetten Podcasts

Hvis du vil udforske brugerhåndbogen til Apple Podcasts, skal du klikke på indholdsfortegnelsen øverst på siden eller skrive et ord eller en sætning i søgefeltet.

Nogle funktioner og noget indhold er ikke tilgængeligt i alle lande.
Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.