log ind med dit Apple-id

Log ind med dit Apple-id for at få adgang til Apples tjenester som f.eks. App Store, Apple Music, iCloud, FaceTime og Apple Books.

Du kan logge ind, når du indstiller din Mac, eller vælge Apple > Systemindstillinger, klikke på Log ind og derefter skrive dit Apple-id og din adgangskode. Hvis du ikke har et Apple-id, kan du oprette et.

Du kan se og ændre dine Apple-id-oplysninger, herunder navn, foto, kontaktoplysninger, adgangskode, sikkerhedsindstillinger og betalings- og leveringsoplysninger.

Dine oplysninger og dit indhold er tilgængeligt på alle dine enheder, hvor du er logget ind med dit Apple-id. Se Apple-supportartiklen Brug af Apple-id til login.