Opdater dit profilbillede

Brug Photo Booth-billede til at opdatere billedet til din brugerkonto, vennebillede i Beskeder, billede i din Twitter- og Facebook-profil m.m.

Åbn Photo Booth for mig

1. Tag et billede.

2. Vælg miniaturen af det billede, du vil bruge.

3. Klik på knappen Del , vælg Skift profilbillede, vælg de konti, som billedet skal bruges til, og klik derefter på Indstil.

Du kan skifte profilbillede til dine internetkonti (f.eks. Twitter og Facebook), hvis du allerede har konfigureret din Mac til at bruge disse konti.