vælg tekst

Hvis teksten findes i en tabelcelle, skal du trykke på cellen, før du kan vælge teksten.

• Vælg et ord: Tryk to gange på det.

• Vælg et afsnit: Tryk tre gange på afsnittet.

• Vælg et emne på en liste: Tryk på dets punkttegn, tal eller bogstav.

• Vælg et tekstudsnit: Tryk to gange på et ord, og flyt derefter trækpunkterne for at inkludere mere eller mindre tekst. Træk ud over slutningen af et afsnit for at inkludere evt. formateringsmærker (kaldet usynlige tegn).

Trækpunkter i hver ende af et valgt ord.

Bemærk: Hvis du trykker på eksempeltekst, vælges hele tekstblokken.

På iPad kan du også trække to fingre hen over tastaturet for at flytte indsætningsmærket og derefter trykke en gang på tastaturet for at vælge et ord eller to gange for at vælge et afsnit.