Apple-id

Dit Apple-id er den konto, du bruger til at få adgang til Apple-tjenester, f.eks. App Store, Apple Music, iCloud, FaceTime, iTunes Store m.m.

• Et Apple-id består af en e-mailadresse og en adgangskode. Nogle steder kan du bruge et telefonnummer i stedet for en e-mailadresse. Se Apple-supportartiklen Brug af dit mobiltelefonnummer som dit Apple-id.

• Log ind med det samme Apple-id for at bruge en hvilken som helst Apple-tjeneste på en hvilken som helst enhed. Når du køber eller downloader emner på en enhed, er de samme emner dermed tilgængelige på dine andre enheder. Dine køb er knyttet til dit Apple-id og kan ikke overføres til et andet Apple-id.

• Det anbefales, at du har dit eget Apple-id og ikke deler det. Hvis du er medlem af en familiegruppe, kan du bruge Familiedeling til at dele købte emner med andre familiemedlemmer – uden at skulle dele Apple-id.

Du kan få flere oplysninger om Apple-id på supportsiden om Apple-id. Hvis du vil oprette et Apple-id, skal du gå til webstedet om Apple-id-konto.