Apple-id

Den konto, du bruger til at få adgang til Apple-tjenester, f.eks. App Store og iCloud. Det omfatter den e-mailadresse og adgangskode, du bruger til at logge ind, samt de kontakt-, betalings- og sikkerhedsoplysninger, du bruger på tværs af Apple-tjenester.

Hvis du er logget ind på iCloud, vises dit Apple-id under dit navn i Systemindstillinger på din computer eller i Indstillinger på din enhed.

• På en Mac: Vælg Apple-menuen > Systemindstillinger, og klik derefter på Apple-id (til højre for dit navn). Eller hvis du bruger macOS 10.14 eller tidligere, skal du klikke på iCloud i stedet.

• På en iPhone eller iPad: Tryk på Indstillinger > [dit navn].

• På en Windows-computer: Åbn iCloud-kontrolpanelet.

Du kan finde flere oplysninger på webstedet med Apple-support.