Skabelonvælgeren med kategorier til venstre. Kategorien Personlig økonomi er valgt.

Begynd med en skabelon

Alle regneark begynder med en skabelon. En skabelon er en model, du kan bruge som udgangspunkt. Du kan erstatte skabelonens diagrammer og data med dit eget indhold, og du kan tilføje nye tabeller, formler m.m.

Opret et regneark

En tabel, der viser længden på vandrestier. Formelværktøjet er åbent og viser funktionen SUM til kolonnen Distance.

Føj data til en tabel

Indtast dine data, eller importer data fra et andet arkiv. Du kan også vælge mellem en lang række faste formler, f.eks. sum og gennemsnit, som du kan føje til celler. Tilføj flere rækker og kolonner, så der er plads til alle dine data.

Skriv tekst og tal i tabeller

Et lagkagediagram, der viser procentdelen af tilbagelagte vandrestier. Formatmenuen er også åben og viser forskellige diagramformater, der kan vælges mellem, og muligheder for slå diagramtitlen eller -signaturforklaringen til eller fra, vise skjulte data og ændre diagrammets skrift, farver og baggrund.

Opret et diagram

Du kan illustrere dine data med et 2D-diagram eller et interaktivt diagram. Diagrammet opdateres automatisk, når du ændrer data i tabellen.

Tilføj et diagram

Et regneark med registrerede oplysninger om vandreture og arknavne øverst på skærmen. Knappen Tilføj ark findes til venstre efterfulgt af arkfaner for vandretidsplan, højde, stisegmenter, udstyr og mad. Arket med højde er valgt.

Organiser dit arbejde med ark

Organiser dit regneark med forskellige ark til hver af de typer oplysninger, du vil holde øje med ‒ indtægter, udgifter osv. Derefter klikker du bare på en fane øverst i regnearket for at skifte til det ark, du vil se.

Tilføj ark

Menuen Samarbejde, der viser navnene på de personer, der samarbejder om regnearket. Under navnene vises delingsindstillinger.

Samarbejd i realtid

Inviter andre til at arbejde på dit regneark sammen med dig. Alle inviterede personer kan se ændringerne, mens de sker, men du kan bestemme, hvem der hhv. kan redigere eller kun se regnearket.

Introduktion til samarbejde

I denne brugerhåndbog kan du få hjælp til at komme i gang med at bruge Numbers 6.2 på din Mac. Du kan se versionen af Numbers på din Mac ved at vælge Numbers > Om Numbers (på Numbers-menuen øverst på skærmen). Du kan gennemse denne brugerhåndbog ved at klikke på Indholdsfortegnelse øverst på denne side Du kan også hente brugerhåndbogen fra Apple Books (hvis tilgængelig).

Du kan få mere hjælp på webstedet med support til Numbers.

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.