nøglering

Hovednøglering lagrer adgangskoder til servere, programmer, websteder m.m., så du ikke behøver huske dem alle. Når du lagrer adgangskoden til et Numbers-regneark i din nøglering, behøver du ikke skrive adgangskoden, hver gang du åbner regnearket.

Du kan få flere oplysninger om Hovednøglering og brug af en nøglering ved at klikke på skrivebordet for at skifte til Finder, vælge Hjælp > macOS-hjælp (på Hjælpemenuen øverst på skærmen) og derefter søge efter “nøglering”.