skabelon

En skabelon er et sæt færdige elementer til oprettelse af et regneark – eksempeltekst og -billeder, eksempeldiagrammer og -tabeller, du kan ændre, osv.

Når du opretter et regneark i Numbers, vælger du en skabelon i skabelonvælger. Du kan redigere skabeloner, som du vil, når du har oprettet et nyt regneark, men du kan ikke skifte til en anden skabelon, når du først har oprettet et regneark.

Noget eksempeltekst er skrevet med lorem ipsum, dvs. latinsk tekst eller “mumletekst”, der ikke giver nogen mening. Når du tilføjer din egen tekst, vises den på det sprog, du bruger til computeren, eller på indtastningsenhedens sprog.