Apple-id

Den konto, du bruger til at få adgang til Apples tjenester, f.eks. App Store og iCloud. Den indeholder den e-mailadresse og adgangskode, du bruger til at logge ind, og alle de kontakt-, betalings- og sikkerhedsoplysninger, du bruger i de forskellige Apple-tjenester.

Hvis du har glemt, hvilket Apple-id du bruger til iCloud, skal du gøre et af følgende:

• På din iPhone eller iPad: Tryk på Indstillinger > [dit navn]. Dit Apple-id vises under dit navn.

• På din Mac: Hvis du bruger macOS Catalina 10.15 eller en nyere version, skal du vælge Apple  > Systemindstillinger og klikke på Apple-id (til højre for dit navn). Hvis du bruger macOS Mojave 10.14 eller en tidligere version, skal du vælge Apple  > Systemindstillinger og klikke på iCloud. Dit Apple-id vises under dit navn.

• På en Windows-computer: I Windows 7 og nyere versioner skal du klikke på appen eller flisen iCloud på startskærmen eller vælge iCloud på menuen Start. Dit Apple-id vises under dit navn.

Hvis du vil vide mere om dit Apple-id, kan du besøge webstedet om Apple-id.