Apple Music-vinduet med skærmen Hjem.

Lyt til alle dine favoritter

Apple Music har millionvis af sange – lyt til alt fra klassiske hits til de nyeste udgivelser.

Sådan tilmelder du dig Apple Music

FaceTime-vinduet, der viser et opkald, hvor deltagerne bruger SharePlay til at lytte til et album sammen.

Lyt til musik sammen

Med SharePlay kan du og dine venner lytte til musik sammen, mens I deltager i et FaceTime-opkald. Afspilningen synkroniseres, så alle kan lytte til samme sang uden tidsforskydning.

Sådan bruger du SharePlay

En sang, der afspilles på en Mac, en iPhone og et Apple Watch, sammen med en HomePod.

Få adgang til sange på alle dine enheder

Med alle dine sange – og Apple Music – i dit bibliotek kan du afspille alle dine favoritter på alle dine enheder.

Sådan får du adgang til dit musikbibliotek på alle dine enheder

Afspiller en sang på fuld skærm, og samtidig vises teksten til højre.

Følg med i hver linje af teksten

Få alle ord med – se sangtekster i Apple Music, og tilføj selv dine egne til andre sange.

Sådan ser og skriver du sangtekster

Apple Music-vinduet med et bibliotek med album.

Opbyg dit bibliotek

Første gang du bruger appen Musik på din Mac, starter du med et tomt bibliotek. Du kan opbygge din samling af sange og album på flere forskellige måder.

Sådan føjer du musik til dit bibliotek

Hvis du vil udforske brugerhåndbogen til Musik, skal du klikke på indholdsfortegnelsen øverst på siden eller skrive et ord eller en sætning i søgefeltet.

Gå til webstedet om support til Musik, hvis du har brug for mere hjælp.

Visse funktioner og indholdstyper er ikke tilgængelige i alle lande eller områder. “One That Got Away” skrevet af Josette Maskin, Katie Gavin, Naomi McPherson.
Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.