Gør klar til at sende sms'er

Du kan indstille Beskeder til at sende tekster på tre måder:

• iMessage: Brug iMessage til at sende ubegrænsede beskeder til venner, som bruger iPhone, iPad, iPod touch og Mac. Når du vil bruge iMessage, skal du benytte et Apple-id. Hvis du har foretaget køb fra iTunes Store eller App Store, eller du har logget ind på iCloud, har du allerede et Apple-id. Hvis du ikke har et Apple-id, kan du oprette et i Beskeder.

• Sms-beskeder: Hvis du har en iPhone med iOS 8.1 eller en nyere version, kan du også sende sms'er til alle mobiltelefoner fra din Mac.

• Jabber: Hvis du har en beskedkonto hos Jabber, kan du også føje den til Beskeder. Når du bruger en Jabber-konto, skal du kende brugernavn og adgangskode for kontoen.

Åbn Beskeder for mig

Gør klar til at sende sms'er med iMessage

1. Vælg Beskeder > Indstillinger, klik på Konti, og vælg derefter iMessage på listen Konti.

2. Skriv dit Apple-id og din adgangskode, og klik på Log ind.

Vælg “Send kvitteringer for læste beskeder”, når du er logget ind, hvis personer, der sender dig beskeder, skal kunne se, at du har læst dem.

Du kan også nøjes med kun at sende kvitteringer for læste beskeder til en samtale.

Gør klar til at sende sms'er, tekstbeskeder

Gør klar til at sende sms'er med Jabber

Hvis du skal bruge en Jabber-konto, eller du er i tvivl om dit brugernavn eller din adgangskode, kan du gå til tjenesteudbyderens websted.

1. Vælg Beskeder > Tilføj Jabber-konto.

2. Skriv brugernavnet (f.eks. cfriis@jabber.org) og adgangskoden til din Jabber-konto, og klik på Log ind.

Du kan også indstille beskedkontoen i vinduet Internetkonti i Systemindstillinger. Der er flere oplysninger i Brug dine konti til sociale medier og andre internetkonti.

Stop med at bruge en beskedkonto

Hvis du ikke vil se beskeder fra en konto på din Mac, kan du gøre kontoen passiv, logge ud af iMessage eller fjerne en Jabber-konto fra din Mac.

• Gør et af følgende:

• Gør en konto passiv: Vælg Beskeder > Indstillinger, klik på Konti, vælg kontoen på listen til venstre, og fravælg derefter “Slå denne konto til”. Når du gør en konto passiv, vises din status som Offline.

• Log ud af iMessage: Vælg Beskeder > Indstillinger, klik på Konti, vælg iMessage-kontoen, vælg Log ud, og bekræft, at du vil logge ud. Nu du logger ud af iMessage, modtager du ikke længere beskeder via den konto.

• Fjern en Jabber-konto fra din Mac: Vælg Apple > Systemindstillinger, klik på Internetkonti, vælg den konto, du ikke længere vil bruge, og klik derefter på knappen Fjern .

ADVARSEL: Når du sletter en konto eller slår individuelle funktioner fra, kan data, der er lagret i programmerne, evt. blive fjernet. Før kontoen slettes eller en funktion slås fra, bliver du spurgt, om du vil beholde en kopi af dataene.