Begrænsninger og data til Apple TV omfatter udskydelse af softwareopdateringer og indstilling af hjemmeskærmen.

Tilmeld Apple-enheder til MDM

Du kan konfigurere begrænsninger og andre data til Apple TV.

Læs mere om tilmeldingstyper

Opret en Exchange ActiveSync-konfigurationsprofil til brugere af iPhone- og iPad-enheder.

Indstil Exchange ActiveSync på enheder

Giver brugere adgang til din Microsoft Exchange-server.

Sådan konfigurerer du Exchange ActiveSync (EAS)

Brug konfigurationsprofiler til at administrere iPhone- og iPad-enheder.

Konfigurer enheder med profiler

Brug MDM-indstillinger til at oprette og installere konfigurationsprofiler på din organisations iPhone- eller iPad-enheder.

Oversigt over MDM

AppleSeed for IT-logo.

Test betaversioner af MDM-funktioner

Apple har udviklet et program til erhvervs- og uddannelseskunder, der vil teste alle ændringer i betaversioner af Apple-software, forudinstallerede apps og apps til deres organisation, der vedrører implementering.

Tilmeld dig AppleSeed for IT

Hvis du vil gennemse MDM-indstillingerne til IT-administratorer, skal du klikke på indholdsfortegnelsen øverst på siden.

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.