Infovinduet for en knappenål på kortet viser adressen på lokaliteten og den anslåede rejsetid fra din lokalitet.

Find, hvor du vil hen

Kort kan vise dig den nøjagtige lokalitet for den restaurant, park, virksomhed eller det udsigtspunkt, du vil besøge.

Sådan finder du en lokalitet

Kortvindue, der viser en rute til en destination.

Lad Kort være din guide

Se din rute med hver eneste gadenavn, sving og landmærke på turen. Kort kan vise dig den hurtigste vej til målet sammen med anslået tid og kilometerantal.

Sådan får du vejvisning

Kortvindue, der viser trafikforhold ved hjælp af symboler på et kort.

Se aktuelle trafikforhold, og nå frem til tiden

Du kan vise trafikforhold i Kort, så du kan planlægge den bedste rute og beregne tilstrækkelig rejsetid.

Sådan viser du trafikforhold

For at gennemse Brugerhåndbogen til Kort skal du klikke på indholdsfortegnelsen øverst på siden.

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.