log ind med dit Apple-id

Log ind med dit Apple-id på din Mac for at få adgang til Apples tjenester som f.eks. App Store, Apple Music, iCloud, FaceTime, Apple Books m.fl.

Du kan logge ind, når du indstiller din Mac, eller når du har indstillet din Mac, ved at vælge Systemindstillinger, klikke på Log ind med dit Apple-id øverst i indholdsoversigten og derefter skrive dit Apple-id og din adgangskode. Hvis du ikke har et Apple-id, kan du oprette et.

Du kan se og ændre dine Apple-id-oplysninger, herunder navn, foto, kontaktoplysninger, adgangskode, sikkerhedsindstillinger og betalings- og leveringsoplysninger. Når du logger ind med samme Apple-id på alle dine enheder, er dit indhold og dine oplysninger tilgængelige på alle disse enheder.

Dine oplysninger og dit indhold er tilgængeligt på alle dine enheder, hvor du er logget ind med dit Apple-id. Se Apple-supportartiklen Log ind med dit Apple-id.