MacBook Air set fra siden med medfølgende tilbehør.

Tag en rundtur på din nye Mac

Få en hurtig introduktion til porte, stik, tilbehør og andet på MacBook Air.

Tag en rundtur: MacBook Air med M2-chip

Tag en rundtur: MacBook Air med M1-chip

MacBook Air set fra oven.

Vil du i gang nu?

Start din MacBook Air ved at slå skærmen op og trykke på en tast. Følg trinene i Indstillingsassistent, hvorefter du er klar til at gå på opdagelse.

Indstil din MacBook Air

iCloud-indhold, der tilgås fra forskellige enheder.

Vær synkroniseret

Få adgang til dine dokumenter, fotos, kontakter m.m. på alle dine enheder med iCloud. Og brug din MacBook Air med dine iPhone- og iPad-enheder til at foretage telefonopkald, kopiere og indsætte mellem enheder eller til at oprette et Instant Hotspot.

Brug din MacBook Air med iCloud og Kontinuitet

Symboler for apps, der følger med din MacBook Air.

Gør mere

Din MacBook Air leveres med apps til alt, hvad du vil gøre. Rediger og del dine fotos og videoer, opret præsentationer, og nyd musik, bøger, film m.m. Og opdag nye apps i App Store, herunder iPhone- og iPad-apps som nu kan bruges på Mac-computere med Apple Silicon.

Læs om de apps, der følger med din MacBook Air

Overlappende skærme fra appsene Kort, Safari og Beskeder.

Opdag nye funktioner

Få mere at vide om nye funktioner i din MacBook Air, macOS Ventura og de medfølgende apps.

Nye funktioner på din MacBook Air

Brugerhåndbogen Vigtigt om MacBook Air er til den aktuelle MacBook Air. Du kan gennemse brugerhåndbogen ved at klikke på indholdsfortegnelsen øverst på siden eller skrive et ord eller udtryk i søgefeltet. Du kan også hente brugerhåndbogen i Apple Books (hvis den er tilgængelig).

Hvis du har brug for mere hjælp, kan du besøge webstedet med support til MacBook Air.

Visse funktioner og indholdstyper er ikke tilgængelige i alle lande eller områder.
Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.