Nærbillede af porte og stik på Mac Pro.

Tag en rundtur på din nye Mac Pro

Se porte, stik og andre anordninger.

Tag en rundtur på Mac Pro

Mac Pro-tower set indefra.

Konfigurer din Mac Pro

Mac Pro har udvidelseskort, som kan tilpasses.

Konfigurer din Mac Pro

Vinduet Startsikkerhedsværktøj er åbent, og Macintosh HD med macOS 13.4 er valgt.

Sikker lagring og sikker start

Indbyggede sikkerhedsfunktioner beskytter dine data og sørger for, at din computer kun starter med ægte macOS-software.

Sikkerhedsfunktioner til Mac Pro

iCloud-indhold, der tilgås fra forskellige enheder.

Vær synkroniseret

Få adgang til dine dokumenter, fotos, apps, kontakter og kalendere og din musik på alle dine enheder med iCloud.

Brug iCloud med din Mac Pro

Du kan gennemse brugerhåndbogen Vigtigt om Mac Pro ved at klikke på Indholdsfortegnelse øverst på siden eller skrive et ord eller udtryk i søgefeltet.

Hvis du har brug for mere hjælp, kan du besøge webstedet med support til Mac Pro.

Visse funktioner og indholdstyper er ikke tilgængelige i alle lande eller områder.
Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.