tofaktorgodkendelse

Tofaktorgodkendelse er et ekstra sikkerhedslag til dit Apple-id, som er designet til at sikre, at du er den eneste, der kan få adgang til din konto, også selvom andre kender din adgangskode. Du kan kun få adgang til din konto på enheder, du har godkendt, f.eks. din Mac, iPhone eller iPad eller dit Apple Watch. Første gang du vil logge ind på en ny enhed, skal du angive din adgangskode og den sekscifrede bekræftelseskode, der automatisk vises på dine godkendte enheder. Når du indtaster koden, bekræfter du din godkendelse af den nye enhed.

Du kan slå tofaktorgodkendelse til, mens du indstiller en ny Mac, eller du kan slå funktionen til på et senere tidspunkt i vinduet Adgangskode og sikkerhed i Systemindstillinger. Under Brug tofaktorgodkendelse af sikkerhedsmæssige årsager på din Mac, dine iOS-enheder og dine iPadOS-enheder i Brugerhåndbog til macOS kan du se, hvordan du gør det.

Du finder en fuldstændig beskrivelse af tofaktorgodkendelse i Tofaktorgodkendelse til Apple ID.