Launchpad

Launchpad på din Mac er et centralt sted, hvor du kan se og åbne programmer, der er installeret på din Mac.

En skærm på Mac med Launchpad åben, en mappe med programmer i Launchpad, symbolet for Launchpad og symbolet for App Store i Dock.

Åbn og luk Launchpad. Klik på symbolet for Launchpad i Dock for at åbne Launchpad. Du lukker Launchpad ved at trykke på Esc eller klikke et vilkårligt sted på skærmen (dog ikke på symbolet for et program).

Søg efter et program. Skriv dets navn i søgefeltet øverst i Launchpad. Du kan skifte til en anden side i Launchpad ved at trykke på Kommando-venstrepil eller Kommando-højrepil.

Organiser programmer i Launchpad. Launchpad organiserer dine programmer i et net. Træk et program til en ny placering for at flytte rundt på programmerne. Træk et program oven på et andet program for at oprette en mappe. Træk flere programmer til den nye mappe for at tilføje dem. Du fjerner et program fra en mappe ved at trække det væk fra mappen.

Læs mere. Se Apple-supportartiklen Sådan bruges Launchpad på din Mac.