Indholdsoversigten i Finder

Findervinduer indeholder en indholdsoversigt i venstre side, der giver hurtig adgang til emner, du ofte bruger.

Tryk på ctrl-Kommando-S, hvis du ikke kan se indholdsoversigten.

Indholdsoversigten er inddelt i fire sektioner: Favoritter, iCloud, Placeringer og Mærker. Hvis du ikke kan se nogen emner i en sektion, er de muligvis skjult – klik på pilen til højre i sektionen for at vise skjulte emner.

Du kan tilpasse indholdsoversigten ved at klikke på symbolet for Finder i Dock, vælge Finder > Indstillinger, klikke på Indholdsoversigt og derefter vælge de emner, der skal vises i hver sektion.