tema

Et tema er et sæt elementer til oprettelse af en præsentation – eksempeltekst og -billeder, koordinerede farver osv.

Når du opretter en præsentation i Keynote, vælger du et tema. Du kan ændre temaer efter ønske, når du opretter en ny præsentation, og du kan altid skifte til et andet tema til en præsentation.

Noget eksempeltekst er skrevet med lorem ipsum, dvs. latinsk tekst eller “mumletekst”, der ikke giver nogen mening. Når du tilføjer din egen tekst, vises den på det sprog, du bruger til computeren, eller på indtastningsenhedens sprog.