Funktionsbrowseren

Med funktionsbrowseren i Keynote til iCloud kan du lære om og indsætte funktioner, som du bruger til at udføre beregninger i dine tabeller.

Vælg en tabelcelle, og skriv derefter et lighedstegn (=) for at åbne funktionsbrowseren. Formelværktøjet vises i tabelcellen, og funktionsbrowseren (vist nedenfor) åbnes i indholdsoversigten for formatering til højre.

Hvis du ikke kan se indholdsoversigten, skal du klikke på knappen Format på værktøjslinjen.

Funktionsbrowseren.