præsentationsadministrationen

Når du åbner Keynote til iCloud, kan du se præsentationsadministrationen, hvor du kan oprette, åbne og administrere præsentationer, der er gemt i iCloud Drive.

Præsentationsadministration viser som standard præsentationer, der er redigeret for nylig. Klik på Gennemse (til venstre) for at se alle dine præsentationer, eller klik på Delt, hvis du kun vil se delte præsentationer.

Præsentationsadministration i visningen til gennemsyn. Knappen Mere (tre prikker i nederste højre hjørne) er synlig på den valgte præsentation, og knapper til oprettelse af en ny præsentation eller mappe og til overførsel af en præsentation vises på værktøjslinjen.

Hvis du ser en præsentation og vil vende tilbage til præsentationsadministrationen, skal du klikke på knappen Værktøjer på værktøjslinjen og derefter vælge Gå til mine præsentationer.