Hjælp til Hovednøglering

Velkommen til Hovednøglering

Opbevar dine adgangskoder og kontooplysninger sikkert i en nøglering, hvor de både er i sikkerhed og lettilgængelige.

Vinduet Hovednøglering med en liste over konti med adgangskoder lagret i en nøglering.
Dialog, der beder om bekræftelse før arkivering af en adgangskode.

Komplet kontrol over alle dine adgangskoder

Du behøver ikke at huske alle dine adgangskoder. Lad Hovednøglering opbevare dem sikkert og skrive dem for dig. Når du første gang skriver en adgangskode, skal du klikke på Arkiver adgangskode i den viste dialog og arkivere den i din nøglering – eller tilføj dig selv ved at vælge Arkiv > Ny adgangskode i Hovednøglering.

Vinduet Hovednøglering viser certifikater.

Hold din computer sikker

For at beskytte din computer bruger macOS digitale certifikater til at bekræfte identiteten på websteder, servere og andre enheder, som du kommunikerer med. Du kan bruge Hovednøglering til at administrere disse certifikater. Hvis du vil se certifikater, som du har modtaget, også selvom de er ugyldige eller udløbet, skal du klikke på Certifikater i vinduet Kategori.

Få mere at vide om, hvordan du føjer en adgangskode til en nøglering og arbejder med certifikater.

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.