En pc med et nyt, tomt iTunes-bibliotek.

Introduktion til iTunes

Ny iTunes-bruger? Lær de grundlæggende funktioner at kende, og læs om alt det, du kan gøre med iTunes på Windows.

Hvad er iTunes?

En iPhone og pc med Apple Music Til dig.

Lyt til alle dine favoritter

Apple Music har millionvis af sange – lyt til alt fra klassiske hits til de nyeste udgivelser.

Sådan abonnerer du på Apple Music

iTunes-vinduet med et bibliotek med flere album.

Gør iTunes til din eneste ene

Har du stadig nogle cd’er eller dvd'er, der står og fylder? Importer dem i dit bibliotek, så du har al din musik på et sted.

Sådan importerer du sange fra cd’er

Visning af en sang på Apple Music, der afspilles på Apple Watch, iPhone og HomePod.

Få adgang til dit iTunes-bibliotek på alle dine enheder.

Med alle dine sange og Apple Music i dit bibliotek kan du afspille alle dine favoritter på alle dine enheder.

Sådan synkroniserer du iTunes-indhold

En pc med iTunes på skærmen og en HomePod ved siden af.

Forstærk lyden

Afspil musik på højttalere, der er forbundet til din computer eller en AirPlay-kompatibel enhed (f.eks. HomePod), så alle kan nyde iTunes.

Sådan vælger du de højttalere, der skal bruges

For at søge i Brugerhåndbogen til iTunes skal du klikke på Indholdsfortegnelse øverst på siden.

Du kan få mere hjælp på webstedet med support til iTunes.

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.