Touch Bar

En funktion, som er tilgængelig på nogle Mac-computere. Du kan bruge kendte bevægelser – som f.eks. at trykke eller skubbe ‑ direkte på Touch Bar for at afspille sange og videoer i iTunes, justere lydstyrken m.m.

Et tastatur med Touch Bar øverst og betjeningspanelet til afspilning midt på Touch Bar.

De knapper, som vises på Touch Bar, afhænger af, hvad du foretager dig i iTunes. F.eks. kan du se disse knapper, når du afspiller musik:

Betjeningsmuligheder til musik på Touch Bar med knapper, der bruges til at føje den valgte sang til en spilleliste og til listen Kø.

Når du afspiller en film, ændres betjeningsmulighederne.

Betjeningsmuligheder til film på Touch Bar med knapper til iTunes Extras, undertekster og kapitellisten.

Touch Bar indeholder Touch ID, som du kan bruge til at købe emner i iTunes Store og til at logge ind på din iTunes Store-konto.

Se Apple-supportartiklen Sådan bruger du Touch Bar på din MacBook Pro.