Apple-id

Du skal have et Apple-id, før du kan hente emner fra iTunes Store, bruge Genius eller abonnere på iCloud-musikbibliotek. Det består af en e-mailadresse (f.eks. cfriis@icloud.com) og en adgangskode.

Bemærk: På nogle lokaliteter kan du bruge et telefonnummer i stedet for en e-mailadresse som dit Apple-id. Se Apple-supportartiklen Brug dit telefonnummer som dit Apple-id.

Hvis du har købt emner på Apples websted, brugt iCloud-fotografier i programmet Fotos eller har en iCloud-konto, har du allerede et Apple-id. Hvis du ikke har det, kan du indstille et vha. iTunes.

Se webstedet om support til Apple-id. Du opretter et Apple-id ved at gå til webstedet Apple-id.