Apple-id

Et Apple-id består af en e-mailadresse og en adgangskode. På nogle lokaliteter kan du bruge et telefonnummer i stedet for en e-mailadresse. Se Apple-supportartiklen Brug af dit mobiltelefonnummer som dit Apple-id.

Dit Apple ID giver dig adgang til at hente emner fra iTunes Store, bruge Genius eller abonnere på iCloud-musikbibliotek og andre Apple-tjenester. Det anbefales at bruge samme Apple-id til alle Apple-tjenester.

Dine køb er bundet til dit Apple-id og kan ikke overføres til et andet Apple-id. Hvis du foretager køb på din iPhone eller iPad eller en anden computer, skal du altid logge ind med samme Apple-id, så du kan se alle din køb på denne computer og hente tilgængelige opdateringer.

Du kan læse mere om Apple-id på webstedet om support til Apple-id. Hvis du vil oprette et Apple-id, skal du gå til webstedet om Apple-id-konti eller gøre det via iTunes.