Brug Bluetooth til at forbinde din Mac og iPhone

• macOS Ventura: Vælg Apple  > Systemindstillinger, og klik på Bluetooth i indholdsoversigten. Slå Bluetooth til i højre side (hvis det ikke allerede er slået til). Vælg din iPhone til højre, og klik derefter på Opret forbindelse.

• macOS 12.5 og tidligere versioner: Vælg Apple > Systemindstillinger, og klik på Bluetooth. Hvis Bluetooth ikke er slået til, skal du klikke på Slå Bluetooth til. Vælg din iPhone, og klik på Tilslut.