Et filmprojekt i iMovie på iPad.

Filmmagi

I iMovie på iPad kan du oprette film og forfilm i Hollywood-stil i 4K-opløsning. Rediger dine klip samlet, og tilføj animerede titler, musik, filtre og effekter. iMovie hjælper dig med at fortælle din historie med et professionelt udtryk – og med at dele dit mesterværk med hele verden.

Opret et filmprojekt i iMovie

Du kan gennemse Brugerhåndbog til iMovie ved at klikke på indholdsfortegnelsen øverst på siden eller ved at skrive et ord eller et sætning i søgefeltet.

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.