Projektbrowser

Projektbrowseren viser alle film- og forfilmprojekterne på din enhed. Tryk på knappen Opret for at oprette et nyt film- eller forfilmprojekt, eller tryk på et eksisterende projekt for at se oplysninger om projektet og muligheder for at redigere, afspille og dele det.

Projekter i projektbrowseren, med knapperne Opret og Flere muligheder øverst til venstre.

Hvis du redigerer et projekt, skal du trykke på OK og derefter på Projekter for at vende tilbage til projektbrowseren.