En 24" iMac set forfra og fra siden.

Tag en rundtur på din nye Mac

Få en hurtig introduktion til funktionerne i din iMac.

Tag en tur rundt om iMac

En 24" iMac set bagfra med fokus på afbryderknappen.

Vil du i gang nu?

Tryk på afbryderknappen bag på din iMac, tænd tastaturet og musen, følg instruktionerne i Indstillingsassistent, og du er i gang.

Indstil din iMac

En indkøbsliste i appen Noter vist på iMac, iPhone og iPad.

Vær synkroniseret

Få adgang til dine beskeder, fotos, noter m.m. på alle dine enheder med iCloud. Og brug din iMac sammen med dine iOS- og iPadOS-enheder til at foretage telefonopkald, overdrage opgaver og kopiere og indsætte mellem enheder.

Brug iCloud med din iMac

Overlappende skærme fra appsene Kort, Safari og Beskeder.

Opdag nye funktioner

Se nyhederne i macOS Sonoma og de medfølgende apps.

Nye funktioner i macOS Sonoma

Symboler for apps, der følger med din Mac.

Gør mere

Din iMac leveres med apps til stort set alt det, du vil foretage dig. Rediger og del dine fotos og videoer, opret præsentationer, og nyd musik, bøger, film m.m. Og opdag nye apps i App Store, herunder iPhone- og iPad-apps som nu kan bruges på Mac-computere med Apple Silicon.

Læs om de apps, der følger med din iMac

Denne Vigtigt om iMac er til den aktuelle 24" iMac*. Du kan gennemse vejledningen Vigtigt om iMac ved at klikke på indholdsfortegnelsen øverst på siden eller skrive et ord eller udtryk i søgefeltet.

Gå til webstedet om support til iMac, hvis du har brug for mere hjælp.

*Det faktiske diagonale mål på skærmen er 23,5”. Visse funktioner og indholdstyper er ikke tilgængelige i alle lande eller områder. Apple TV+ kræver abonnement.
Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.