iMac-skærm med to åbne vinduer.

Tag en rundtur på din nye Mac

Få en hurtig introduktion til funktionerne i din iMac.

Tag en rundtur på iMac

iMac-skærmen set bagfra med fokus på afbryderknappen.

Vil du i gang nu?

Tryk på afbryderknappen bag på iMac, følg instruktionerne i Indstillingsassistent, og du er i gang.

Indstil din iMac

iCloud-indhold, der tilgås fra forskellige enheder.

Vær synkroniseret

Få adgang til dine dokumenter, fotos, kontakter m.m. på alle dine enheder med iCloud. Og brug din iMac sammen med dine iOS- og iPadOS-enheder til at foretage telefonopkald, kopiere og indsætte mellem enheder eller til at oprette et Instant Hotspot.

Brug din iMac med iCloud og Kontinuitet

Symboler for programmer, der følger med din Mac.

Slip fantasien løs

Din iMac leveres med programmer til alt det, du vil foretage dig. Rediger og del dine fotos. Nyd musik, bøger, film m.m. Opret præsentationer. Og opdag nye programmer i App Store.

Læs om de programmer, der følger med din Mac

Overlappende skærmbilleder med medieprogrammer – Podcasts, Musik og Apple TV – med Apple TV, der viser The Lego Movie 2, forrest: The Second Part.

Opdag nye funktioner

Læs om nye funktioner i macOS, de medfølgende programmer og din iMac.

Læs om nye macOS-funktioner

Du kan gennemse Vigtigt om iMac ved at klikke på Indholdsfortegnelse øverst på siden. Du kan også hente brugerhåndbogen i Apple Books (hvis den er tilgængelig).

Gå til webstedet om support til iMac, hvis du har brug for mere hjælp.

Visse funktioner og indholdstyper er ikke tilgængelige i alle lande eller områder. The LEGO Movie 2: The Second Part © 2019 Warner Bros. Entertainment Inc. LEGO, LEGO-logoet, minifiguren og klods og knop-konfigurationen er varemærker tilhørende LEGO Koncernen. © 2019 LEGO Koncernen. Alle rettigheder forbeholdes.
Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.