Se bøger efter sprog eller land

Når du søger efter bøger, kan du se resultater for titler, der er tilgængelige på andre sprog eller fra andre lande.

Åbn iBooks for mig

Filtrer søgeresultater efter sprog

1. Skriv en forfatter, en genre eller en titel i søgefeltet, og tryk på Retur.

2. Klik på Alle sprog i til højre, og vælg et sprog.

Tip: Hvis søgningen ikke giver det forventede resultat, kan du prøve igen med et andet søgeudtryk.

Skift indstillingen af land

• Klik på flagsymbolet i det nederste højre hjørne i iBooks Store, og vælg et land.

Flagsymbolet i det nederste højre hjørne i iBooks Store.