Få den næste bog i en serie

Når du er ved at være færdig med en bog, der er en del af en serie i iBooks Store, vises der et miniaturebillede af den næste bog sammen med den købte bog i oversigten Alle bøger i dit bibliotek.

Åbn iBooks for mig

• Få den næste bog: Klik på stakken med serier i oversigten Alle bøger i dit bibliotek, og klik derefter for at købe eller hente den næste bog.

• Se andre bøger i serien: Klik på Alle i serien.

Dobbeltklik på en bog, du ikke har købt, for at se hele dens beskrivelse i iBooks Store.