Hjemmeskærmen, der viser statussymboler langs toppen efterfulgt af favoritscener med Jeg er hjemme fremhævet og derefter favorittilbehør.

Gør dit hjem smartere

Med Hjem kan du på en sikker måde styre og automatisere lamper, låse, termostater, persienner, Smart Plugs og andet tilbehør med en Apple-enhed, f.eks. en iPhone. Med Hjem kan du styre alt tilbehør, der “Fungerer med Apple HomeKit”.

Sådan styrer du tilbehør

En værelsesskærm, der viser statussymboler langs toppen efterfulgt af favoritscener med Fest og God morgen fremhævet og derefter tilbehør og endelig et kamera, der viser en person foran dørklokkekameraet ved hoveddøren.

Se hurtigt status

Kig på de informative symboler for at få indtryk af hjemmets status. Er der behov for at justere eller kontrollere noget? Det kræver bare et klik.

Sådan modtager du notifikationer om Hjem-tilbehør

Du kan gennemse brugerhåndbogen til Hjem ved at klikke på indholdsfortegnelsen øverst på siden eller skrive et ord eller udtryk i søgefeltet.

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.